Parilato

Parilato
Parilato

Parilato toteutettiin kahdesta vakiomallisesta hirsiladosta ja ne pystytettiin 3.2m etäisyydelle toisistaan. Näin syntyi oiva säilytyspaikka esimerkiksi mönkijälle, mönkijän peräkärrylle ja puutarhatavaroille.

Parilato etuviistosta

Katos on leveydeltään 3.2m, syvyydeltään 3.7m ja korkeudeltaan 2.2m. Katoksen korkeus riippuu myös paljon siitä millaisten kivien päälle Ladot kasataan.

Parilato katos edestä

Hirsilatojen väliin jäävä tila toimii tarvittaessa oivana säiytyspaikkana myös vaikka polkupyörille tai auton kärrylle. Katoksesta voi myös halutessaan jättää vaikka koko takaseinän pois, se ei ole tässä rakennelmassa millään tavalla kantava.

Jos polttopuiden kulutus vuositasolla on vähänkään reilumpaa niin parilato on loistava idea myös siinä suhteessa että toisessa ladossa saa olla tuoreet puut kuivamassa ja toisesta pystyt polttamaan ylivuoteisia.

Näin vältyt siltä ongelmalta, että sinulla jää joka vuosi kuivat puut ladon takaosaan, kun kesän aikana tulee uudet tuoreet puut jo kuivien eteen.

Kun hankit kaksi hirsilatoa niin samalla saat edullisesti katoksen niiden väliin, säilytystilaahan ei ole koskaan liikaa!

Ota rohkesti yhteyttä niin kerron mielelläni lisää, muistahan myös että kaikki tuotteeni ovat räätälöitävissä juuri sinulle sopiviksi!