Perinteinen Hirsilato on nyt päivitetty nykyaikaan.

Hirsilatoja
Pulpettikattoinen ja Perinteinen Hirsilato vierekkäin.

Pohjapinta-alaltaan Pulpettikattoinen malli ei eroa vakiomallisesta Hirsiladosta, myös oviaukko tehdään normaalisti ihan samalla tavalla ja saman kokoisena kun vakiomallisessa Hirsiladossa.

Hirsilatojen koko on vakiona lev. 3.2m x syv. 3.2m + 0.45m ”terassi” oviaukon edessä. Oviaukon leveys on 1.05m ja korkeus lattianiskasten pinnasta mitattuna n. 1.75m – 1.85m (riippuu hieman hirsien paksuudesta)

Hirsiladon hinta ja toimitus;

Pulpettikattoisen mallin hinta on Evijärveltä noudettuna 1100€. Pystyn myös tarjoamaan kaikille tuotteilleni rahdin ja pystytyksen koko Suomeen.

Pulpettikattoinen Hirsilato
Pulpettikattoinen Hirsilato sivusta

Perinteitä ja nykyaikaa.

Pulpettikattoisessa ladossa takaseinän korkeus on lattianiskasten päältä mitattuna n. 1.4-1.5m (riippuen hieman hirsien paksuuksista) takaseinään tulee aina 9 kpl hirsiä. Kattokulma on 14 ½ astetta.

 

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Muokattavissa;

Kaikki tuotteeni ovat muokattavissa juuri Teidän pihaanne sopiviksi. Pienenä yrityksenä pystyn helposti toteuttaa asiakkaiden toiveita ja ottaa huomioon pienetkin muutokset. Ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään juuri Teille sopivan mallinen ja kokoinen Hirsilato.

CityLato pulpettikatolla (4)

Muistattehan myös että kaikki tuotteeni on saatavissa osamaksulla aina 2500€ asti ilman käsirahaa ja 24kk maksuajalla.

Innovoice (pieni)